Gå til indhold

Topbanner Boerne og AutismecenterTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Kirkevej, Hus C

Boligen og antal pladser - I Hus C på Kirkevej er der 6 lejligheder. Lejlighederne er på cirka 40 kvadratmeter og har tekøkken, bad og toilet samt terrasse. På tilbuddet er der fællesarealer som stue og opholdsrum samt køkken.

Målgruppe - Målgruppen er voksne med autisme, der har en yderligere særlig adfærd, hvilket kan være udad reagerende adfærd, selvskadende adfærd og/eller selvstimulerende adfærd. Derved har boligerne karakter af særforanstaltninger.

Kost - Maden til borgerne tilberedes i køkkenet på Kirkevej. Der tilberedes en varieret kost af gode råvarer. Vi arbejder med en fast 5-ugers madplan, så maden er genkendelig for borgerne. I weekenderne laver huset selv mad. Borgerne hjælper i det omfang de kan.

Filmklip fra hverdagen -

Aktiviteter - Dagligdagen er tilrettelagt i en genkendelig struktur, og det er med til at give ejerskab og tryghed i hverdagen.

Omgivelserne - Hus C på Kirkevej er beliggende i Kværndrup. I det omfang vi kan, støtter vi borgerne i at bruge nærmiljøets muligheder alt efter interesser og behov.

Der er en sansehave ved Kirkevej, hvor der er små afgrænsede rum med gynger, trampolin, drivhus, bålplads med bålhytte samt træer med forskellige slags blade, der giver forskellige sanseoplevelser. Ved parkeringspladsen er der mulighed for at spille basket og køre på rulleskøjter.

Pårørenderåd - På Holmehøj og Kirkevej har vi et pårørenderåd, som omfatter pårørende til borgerne på disse matrikler. Pårørenderådet holder møde ca 4 gange om året. Læs yderligere om pårørenderådet


Siden er sidst opdateret 16-5-2018
Børne- og Autismecenter